Steve Nash: Modrić je najbolji igrač Tottenhama. Bez njega ne bi bili među prva četiri

POZNATO je da je Steve Nash veliki navijač Tottenhama. Jedan od najvećih razigravača u povijesti košarke i čovjek koji je u dvije sezone NBA-a proglašen MVP-om strahuju od odlaska Luke Modrića s White Hart Linea. Čini se da ni 38-godišnji Nash ne propušta "dnevne doze Modrića" i da je dobro upoznat da ga je ljetos želio Chelsea, a sada United.

"Bez Modrića vjerojatno ne bismo bili među prve četiri momčadi. On je naš najbolji igrač i teško je ostati bez najboljeg igrača kad se boriš za Ligu prvaka", rekao je naš Steve.

Nash se vrlo dobro snalazi i s nogometnom loptom. Sretan je što Tottenham ima dobar miks - kvalitetne igrače i iskusnog trenera. Na pragu su da drugi put u tri sezone izbore Ligu prvaka.


"Imaju dobru momčad i talentirane igrače. Harry Redknapp radi dobar posao, organizira ih i motivira", rekao član Phoenix Sunsa koji svejedno ne bi imao ništa protiv da u London sleti Mourinho.

Intervju s Nashom radila je neumorna ekipa s Croatiansportsa, nekadašnjeg Croatian Soccer Reporta. Momci pokrivaju sve što u SAD-u (a i šire) ima veze s Hrvatskom i sportom. Proslavili su se intervjuom s Josipovićem u kojem je priznao da u hrvatskom nogometu ima "malo mafije", ali i pitanjem Davidu Beckhamu je li istina da prelazi u Hajduk.

Pročitajte više