Strinić uzeo dres s brojem 3: "Nije u pravoj formi, ali u Napoliju će pokazati koliko vrijedi"

Foto:Napoli FC

IVAN STRINIĆ službeno je predstavljen kao novi igrač Napolija. Napuljski klub je, osim sa Strinićem, danas potpisao ugovor i s napadačem Manolom Gabbiadinijem.
 
Posljednje četiri godine Strinić je proveo u Dnjipru, a ukrajinski klub napustio je bez odštete jer mu je istekao ugovor 31. prosinca. Već dan kasnije odradio je prvi trening s Napolijem.
 
"Istina je da Strinić nije u dobroj formi, ali govorimo o nogometašu kojem samo nekoliko tjedana da se vrati u formu. Kako je došlo do ovog posla? Razgovarao sam s Napolijem neovisno o Ghoulamu, te smatram da se Napoli javio u pravo vrijeme. Strinić će potvrditi svoju vrijednost u Napoliju, klubu čiji su navijači slični hrvatskim", rekao je agent hrvatskog braniča Tonči Martić.
 
Benitez: Strinić nije spreman za 90 minuta igre
 
Strinić, koji je propustio nekoliko posljednjih utakmica u Dnjipru, u Napoliju će nositi dres s brojem 3. Mogao bi debitirati već u utorak protiv Cesene.
 
"Strinić će utakmicu započeti na klupi. Ima dobru lijevu nogu, fizički je u dobrom stanju, ali još uvijek nije spreman za svih 90 minuta igre", rekao je trener Napolija Rafael Benitez. 
 
 

Pročitajte više