Štufi Puljana: Bijeli traže prekid neugodnog trogodišnjeg posta

Foto: HINA

U SUBOTU popodne na rasporedu su susreti 16. kola hrvatske nogometne lige. Vrlo zanimljivo bit će na Poljudu, gdje će Hajduk dočekati Istru. Interesantno, Bijeli nisu pobijedili Istrane na svom terenu već duge tri godine, a trener Splićana Igor Tudor nekoliko je puta istaknuo kako želi prekinuti ovu neugodnu tradiciju.

Tudor: Štufi smo više Puljana

"Tradicionalno nezgodan suparnik za Hajduk. Toliko su nezgodni da su moji igrači imaju dodatan motiv. Štufi su njihove nepobjedivosti. Smatram kako se radi o vrlo kvalitetnoj momčadi, što sam već nekoliko puta spomenuo. Imaju dobrog trenera, bilježe dobre rezultate i po meni spadaju u pet najboljih momčadi HNL-a", rekao je Tudor.

Pamić: Očekujem goropadnu publiku i Hajduka, ali nastavit ćemo tradiciju

S druge strane Igor Pamić vjeruje u novu bodovnu žetvu.

"Ne bi bilo loše da se tradicija nastavi. No, ne oslanjam se na to. Igrači rade jako dobro i u dobro raspoloženju idemo na utakmicu. Očekujem goropadnu publiku i goropadni Hajduk. Bit će to nagrada za moje igrače koji će igrati u pravom ambijentu", rekao je pulski strateg uoči poljudskog dvoboja.

Bijeli bez Bencuna, Andrijaševića, Anđelkovića i Bukve

Što se tiče sastava, valja istaknuti kako Tudor opet ne može računati na nekolicinu prvotimaca, poput Bukve, Mikanovića, Anđelkovića, Bencuna i Andrijaševića. Sastav Bijelih koji će se suprotstaviti Puljanima trebao bi izgledati ovako: Kalinić - Nižić, Maloča, Milović - Vršajević, Sušić, Bradarić, Pašalić, Jozinović - Kouassi, Maglica.

Pročitajte više