Sušić za oproštaj pomogao bratu menadžeru i Hajduku

Hajduk reklamira svoje prodajne artikle na Facebooku: Avdu, Tina i pivu.
Foto: Facebook

SAFET SUŠIĆ i drugu utakmicu zaredom razočarao je i šokirao navijače bh. reprezentacije sastavom koji je poslao na travnjak. Utakmicu protiv Irana, posljednju za BiH na Svjetskom prvenstvu i vjerojatno svoju posljednju na klupi reprezentacije, iskoristio je kako bi podigao cijenu "svojim" igračima.

I uspio je jer su njegov nećak Tino-Sven i još nekoliko igrača kojima je Sušićev brat Sead menadžer (službeno ili neslužbeno) odigrali dobro u pobjedi protiv Irana, prvoj za BiH na svjetskim prvenstvima.

Sušić Hajduku i svojoj obitelji donio milijune

Safeta Sušića slavi Hajduk koji sada konačno nekome može "uvaliti" Avdiju Vršajevića, bočnog nogometaša koji je u Salvadoru zabio prvi gol u dresu bh. reprezentacije. Hajduk i njegovi navijači slave i nastup Tina-Svena Sušića koji je asistencijom za drugi gol na utakmici sebi podigao cijenu za nekoliko stotina tisuća eura. Osim toga Hajduk će od FIFA-e zahvaljujući Sušiću dobiti skoro 150 tisuća eura kao naknadu za nastup svojih igrača na Svjetskom prvenstvu. 

I dok Hajduk na svom Facebooku već reklamira dvojac Vršajević-Sušić uz nezaobilazno Hajduk 1911 pivo, navijači bh. reprezentacije razočarani su onime što je Safet Sušić napravio od te momčadi. Papetu su navijači, kao i glavni igrači, prešli preko toga da na Svjetsko prvenstvo povede "svoje igrače", ali ne i da ih stavi od prve minute u utakmici u kojoj BiH lovi povijesne bodove.

Sada je svima jasno - Sušić je reprezentaciju koristio za privatne interese

"`Ajde što ima veze da Tino-Sven, Vršajević i Hadžić odu na Svjetsko prvenstvo kad ionako neće zaigrati. Nema veze tko je 21., 22. i 23. igrač, bitno je samo onih jedanaest na travnjaku", tako su branili Sušića oni koji su žmirili prije mjesec dana na privatiziranje reprezentacije.

Večeras su takvi progledali, jer gle čuda "21., 22. i 23. igrač reprezentacije" su zajedno na Svjetskom prvenstvu odigrali 250 minuta, iako nisu ni trebali biti u Brazilu.

Što ima "jedini lažni zadnji vezni na svijetu", a nemaju Štilić i Prcić? Oca menadžera i strica izbornika!

Tino-Sven je poziv zaradio kao zadnji vezni, ali riječ je o "jedinom lažnom zadnjem veznom" na svijetu budući da je Tino-Sven poput oca Seada i strica Safeta ofenzivni nogometaš. A BiH ima puno bolje i učinkovitije ofenzivce od Tina-Svena koji se nisu našli na popisu i koji nisu dobili priliku da se pokažu pred milijunima gledatelja.

Imao je Sušić na raspolaganju i bolje bočne nogometaše od Vršajevića, koji puno više može pružiti u napadu što je pokazao i samim pogotkom Iranu, te desetine igrača poput neprimjetnog Hadžića. Što je zajedničko Štiliću, Staniću, Prciću i ostalima? Nisu bliski sa Seadom Sušićem.

Sušićeva osveta - ponizio Spahićevog i Džekinog najboljeg prijatelja

Safet je utakmicu protiv Irana iskoristio i za osvetu i konačni obračun s Emirom Spahićem i Edinom Džekom. Na Svjetsko prvenstvo je poveo Senijada Ibričića, zbog čijeg nepozivanja za prijateljsku utakmicu s Egiptom su se glavni igrači okrenuli protiv Sušića, ali ga nije koristio u Brazilu. Ibričić, koji je u reprezentaciji skoro deset godina, jedini je bh. nogometaš koji nije dobio priliku za debi na Svjetskom prvenstvu i sve što je radio u "zemlji nogometa" jest fotografiranje s prijateljima.

 

Tino-Sven i ostali će se ubuduće morati izboriti za poziv u reprezentaciju na travnjaku, a ne izvan njega

Reprezentaciji BiH slijedi borba za plasman na Europsko prvenstvo vjerojatno s Dušanom Bajevićem na klupi, a bez kiksera Spahića i za moderni nogomet presporog Misimovića.

Safet Sušić se može vratiti klupskom nogometu i treniranju turskih drugoligaša, a Tino-Sven, Avdija i Anel će se ubuduće morati izboriti za poziv u reprezentaciju igrama na travnjaku poput večerašnjih, a ne igricama izvan njega.

Pročitajte više