Svi su ludi za Mandžukićem: PSG, Napoli i Fiorentina u borbi za Đilkoša

MARIO MANDŽUKIĆ zadivio je nogometnu javnost fantastičnim igrama u dresu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu. Dan nakon što je Hrvatska ispala iz natjecanja, klubovi iz najjačih europskih liga krenuli su u potjeru za "Supermandžom".

Prema pisanju pariškog dnevnika L'Equipe, PSG je izrazito zainteresiran za Mandžukića, a kako pišu Francuzi, sportski direktor PSG-a Leonardo Araujo ne pita za cijenu.

U igri je navodno i Tottenham, ali budući da je Redknapp dobio otkaz cijela priča oko transfera Mandžukića u londonski klub mogla bi propasti. Engleski su mediji tijekom Eura selili Mandžu u Everton kod Jelavića, ali i u Barcelonu.

Njemački Sport Bild u srijedu je objavio vijest kako su za Mandžu zainteresirana dva talijanska kluba - Napoli i Fiorentina.

Prema pisanju Nijemaca, Ivan Cvjetković prošlog je tjedna izvanredno otputovao na pregovore u Firencu. S druge strane, iz Napolija su se javili jer u Hrvatu vide idealnu zamjenu za Edinsona Cavanija, koji bi ovog ljeta mogao napustiti klub.

I dok "pola Europe" luduje za Mandžukićem, trener Wolfsburga Felix Magath nije promijenio mišljenje - želi prodati Đilkoša.

"Magath ga i dalje ne želi u momčadi, ali zna da za Mandžukića danas može dobiti daleko više od deset milijuna eura, na koliko je bila procijenjena njegova vrijednost prije početka Eura", zaključuje Sport Bild.

Pročitajte više