Svjetske naslovnice slave heroja: Jonas Gutierrez, pobijedio rak i spasio "Svrake" od ispadanja

Foto: Screenshot

U NAŠOJ redovnoj rubrici, svakodnevno vas vodimo na brzinski "let oko svijeta". Pogledajte što nude sportske naslovnice najvećih europskih i svjetskih medija.  Vremena je malo, a događaja puno, stoga vas Index Sport svakog jutra informira u pet minuta.
 
Španjolski mediji uglavnom se zabavljaju licitiranjem o budućem treneru Reala. Ancelotti je već bivši, to je svima jasno, a pitanje dana u španjolskoj prijestolnici je tko će sjesti na užarenu klupu kastiljskog giganta.
 
Marca na naslovnici nudi svoja predviđanja prema kojima najviše izgleda ima Jurgen Klopp. Bivši trener Dortmunda je dobio 21 posto glasova. Rafa Benitez je na drugom mjestu s 18,6, a bivša igračka legenda ''kraljevskog'' kluba Michel prikupio je 15,2 posto.
 
Također, velika vijest u španjolskom sportskom tisku je i povratak Betisa u Primeru te veličanstveno slavlje pred više od 50 tisuća navijača.
 
Katalonski El Mundo Deportivo uglavnom se bavi s Barcelonom i veličanjem fantastične sezone Messija i društva.
 
Turcima je i dalje najzanimljiviji Slaven Bilić i njegov oproštaj s Bešiktašem.
 
Engleski mediji slave Mourinha i Chelsea, dok je na naslovnici Sun Sporta ulogu zvijezde dana dobio Jonas Gutierrez, argentinski nogometaš i igrač Newcastlea, čovjek koji je pobijedio rak, a donio je ''Svrakama'' prvoligaški opstanak.
 
Vijest dana u talijanskim medijima je uvjerljiva pobjeda Milana i prelazak Dybale iz Palerma u Juventus.
 

Pročitajte više