Torcida okrenula leđa upravi: Nemate muda ni rezultate, dali ste ruku neprijatelju!

Foto: Facebook

GORANA VUČEVIĆA Poljud je dočekao zvižducima, a upravu kluba jasnim i oštrim porukama. Uoči derbija s Rijekom Torcida je transparentima pokazala da više ne stoji iza aktualne vlasti u klubu. Marinu Brbiću i Branki Ramljak u loži nije bilo nimalo ugodno kada bi pogledali prema sjeveru. 

"Ruka neprijatelju uz smiješak, jeftina politika ili nedostatak muda?", "Najam stadiona - cijena obraza. Hajdukovi bodovi - golovi iz ofsajda", "Goran Vučević - od čistačice do predsjednika?! Rezultati rada: nema ih!! Kapetan (22) trenutno nije kapetan nego antitalent!" "Veliki Hajduk: projekt revolucije s krivim ljudima?! Jogurt stavovi - do kada?! Demokracija na djelu - IZBORI!" "Nedostatak sportske vizije i lutanje u mraku", poruke su kojima se Torcida dotaknula svih segmenata rada uprave, od "slizivanja" s HNS-om, preko suludih rotacija na klupi, do očajnih rezultata i nedostatka strategije.

Pobrojali su Brbiću i Vučeviću sve grijehe, ali momčad su nakon poraza od Rijeke ispratili pljeskom i pjesmom "Ja te volim Hajduče", u svrhu ohrabrenja uoči uzvrata polufinala Kupa, najvažnije utakmice u sezoni. Od prve minute mlada je momčad imala gromoglasnu podršku, iako je na Poljudu bilo svega četiri tisuće gledatelja. 

Izbori u klubu raspisani su za 4. srpnja. 

 

Pročitajte više