Tottenhamu prijeti raspad: Odlaze Modrić, Redknapp i Bale?

LJETO će pokazati može li Tottenham i dalje biti uz bok najboljim momčadima Premierlige. Klubu s White Hart Linea prijeti raspad - odlazak Harryja Redknappa, Luke Modrića i Garetha Balea.

Balea se povezuje s Barcelonom, a on tvrdi da ne bi imao ništa protiv selidbe u Španjolsku.

"Bi li ijedan mladi igrač odbio Barcelonu ili Real? Vjerojatno ne. To je situacija kao s Redknappom i Engleskom. Takvu priliku dobiješ jednom u životu i moraš ozbiljno razmisliti o njoj", rekao je Bale.

Kako saznaje Goal.com, Barcelona je već napravila korak prema dovođenju Balea.

"Barcelona je vrlo zainteresirana za Balea. Kontaktirali su njegova menadžera i nekoliko puta razgovarali o transferu", rekao je izvor iz Katalonije novinaru Goal.coma, ali bi Tottenham mogao tražiti 40-ak milijuna funti što Barca neće platiti.

Tottenhamu osim toga prijeti odlazak trenera i playmakera. Redknappa brojni engleski novinari video kao prvog favorita za preuzimanje njihove reprezentacije nakon što je otišao Fabio Capello. Ode li Redknapp, isto će pokušati napraviti Modrić koji ne želi potpisati novi ugovor dok se situacija ne rasplete.

Modrića žarko želi Alex Ferguson u Unitedu, a navodno mu je i City spreman ponuditi 200 tisuća funti tjedno. U tom bi slučaju samo bilo pitanje koliko bi desetaka milijuna funti zadovoljilo predsjednika Spursa Daniela Levyja.

Pročitajte više