U Rijeku stiže još jedan Dinamovac, ali i Crnogorac iz Torina

Foto: Guliver Imaeg/Getty Images

RIJEKA je izuzetno aktivna krajem ljetnog prijelaznog roka, nakon pomalo čudnih poteza slanjem Brezovca na posudbu u Speziju, kao i Čanađije, te prodavanja Jahovića u Krilju Sovjetov nakon svega par mjeseci u klubu, popunjava se i lista ulaznih transfera.
 
Riječani će opet zagrabiti u bazen s odbačenim Dinamovcima, pa bi kao slobodan igrač na Kantridu trebao stići i Ruben Lima, Portugalac koji je prije dolaska u redove Modrih bio član Hajduka. Riječ je o 24-godišnjaku koji može pokriti pozicije lijevog beka, ali po potrebi uskočiti na stopersku poziciju ili u veznu liniju.
 
Također, obistinit će se ono o čemu se priča već neko vrijeme, a to je dolazak crnogorskog braniča Marka Vešovića, koji je označen kao višak u talijanskom prvoligašu Torinu, klubu koji je izbacio momčad Splita u play-offu Europa lige.
 
Jedni i drugi stižu kao slobodni igrači, transfer bi trebao biti potvrđen u toku dana ukoliko sve prođe prema planu. Također, izgleda da je propao posao dovođenja kamerunskog reprezentativnog veznjaka Eyonga Enoha, koji je otpisan u Ajaxu, a na posudbe s Kantride otići će i Mislav Oršić, u celjski Publikum, te Simon Sluga, u Lokomotivu.
 

Pročitajte više