Hajduk, Rijeka i Osijek kažnjeni s po pet tisuća kuna

Foto: Hina

DISCIPLINSKI sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević po prijavi delegata utakmice donio je odluke o kaznama zbog upotrebe pirotehničkih naprava od strane gledatelja na utakmici 6. kola Osijek-Hajduk: oba kluba kažnjena su sa po 5.000 kuna.

HNK Rijeka kažnjen je također novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna po članku 54. DP HNS-a (Nesportsko ponašanje momčadi) zbog 3 dobivena žuta kartona, jedno isključenje te jedno udaljenje s klupe na utakmici 6. kola Lokomotiva-Rijeka. Isključeni igrač na toj utakmici Miral Samardžić kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i 4.000 kuna, a Ivan Mance (predstavnik kluba) koji je udaljen s klupe zbog prigovaranja dobio je ukor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukorom je kažnjen i trener kadeta HNK Rijeka Danko Matrljan koji je zbog istog razloga udaljen s klupe na kadetskoj utakmici 1. kola Prve HNL Rijeka-Split.

Zbog neodazivanja na konferenciju za novinare po završetku utakmice 6. kola Dinamo-Zagreb, a po prijavi delegata utakmice, disciplinski sudac pokrenuo je postupak protiv Željka Kopića, licenciranog trenera NK Zagreb, i kluba te zatražio očitovanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara