UFC se vraća na najglasnije borilište svijeta - Dublin

Foto: Fight Site 

UFC je potvrdio svoj povratak u "najglasnije borilište na svijetu" - u Dublin. U glavnom gradu Irske UFC će ugostiti 3Arena (nekadašnja O2 Arena), a Fight Night će se održati 24. listopada ove godine.

Nakon fantastičnog eventa koji je održan 19. srpnja prošle godine, UFC je najavio novi posjet Dublinu. Prije 15 mjeseci Irska je gledala meč u kojem je Conor McGregor savladao Diega Brandaoa, a Dana White O2 Arenu nazvao najglasnijim mjestom na kojem je bio u životu.

Ovaj puta se vjerojatno vraćaju bez Conora McGregora, koji je u međuvremenu postao globalna zvijezda i teško da će više ikada nastupiti na eventu koji nije PPV. No i Irska je u međuvremenu postala prava MMA sila, uz borce kao što su Cathal Pendred, Joseph Duffy, Aisling Daily, Paddy Holohan, Norman Parke i drugi. Nema sumnje kako će dvorana, koja prima devet i pol tisuća gledatelja, ponovno biti rasprodana.

Većina irskih boraca ima ugovorene borbe u narednih mjesec dana, a o tome uvelike ovisi i postava za Fight Night. No, u svakom slučaju nas očekuje još jedan odličan europski borilački događaj. UFC je već objavio i prvu video najavu. 

Pročitajte više