"Popio sam osam piva, petlja mi se jezik." Pogledajte Carragherov intervju sa Sanchom

Screenshot: X

MOŽDA i najpopularniju komentatorsku ekipu u studiju izgradio je CBS Sports na utakmicama Lige prvaka, a čine ju Jamie Carragher, Thierry Henry i Micah Richards, uz voditeljicu Kate Abdo. Ipak, Carragher ove srijede nije bio u studiju, gdje ga je zamijenio Alessandro Del Piero, nego je dobio poseban zadatak.

Legenda Liverpoola otputovala je u Dortmund na utakmicu Borussije i Paris Saint-Germaina te se, čini se, odlično provela. Carragher je cijeli dan bio uz navijače Borussije, a i tijekom utakmice bio je u "žutom zidu". Atmosfera ga je ponijela pa je popio i popriličnu količinu alkohola i u takvom se stanju javljao uživo.

Carragher: Popio sam oko osam piva

"Jesi li dovoljno trijezan da odradiš intervju?" upitala je Carraghera voditeljica Kate Abdo uoči razgovora s Borussijinim nogometašem Jadonom Sanchom u mix-zoni. "Dobro pitanje jer nisam previše jeo. Uzeo sam cheeseburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To bi moglo objasniti zašto mi se petlja jezik. Popio sam oko osam piva u 'žutom zidu', imam novu obitelj i prijatelje", odgovorio je Carragher.

Sancha je uz Carraghera intervjuirao i Peter Schmeichel, a kada je završen "ozbiljni" dio, Carragher je pitao svog sunarodnjaka: "Ako dođeš do finala, možemo li skupa popiti nekoliko piva?" Sancho mu je odgovorio da ne pije i tako ga razočarao.

Pročitajte više