Uhićen zbog tučnjave: Diouf "slavio" ispadanje Doncastera u treću ligu

EL HADJI DIOUF i dalje "jaše". Problematični Senegalac uhićen je u noći sa subote na nedjelju ujutro nakon što se potukao u Manchesteru, a u cijelu priču uključen je bio i Anton Ferdinand.

Diouf, koji trenutno igra za člana Championshipa, Doncaster, uhićen je zajedno s još petoricom muškaraca, a Antona Ferdinanda, braniča Queens Park Rangersa, policija je ispitala.

Diouf i Ferdinand igrali su ne tako davno zajedno u Sunderlandu, ali karijera im već neko vrijeme ide silaznom putanjom, naročito prgavom Senegalcu, koji je poznat kao prljav igrač, sklon incidentima na i izvan terena. Tako se u subotu odlučio za izlazak, nekoliko sati nakon što je postalo jasno da će Doncaster iduće sezone igrati u trećem razredu engleskog nogometa.

U kafanskom obračunu najdeblji kraj izvukao je 33-godišnji muškarac, koji je primljen u bolnicu s težim ozljedama glave i vrata. Ipak, nije u težoj opasnosti.

Diouf je, pak, pušten iz pritvora, baš kao i čitava petorka uhićenih, nakon što je plaćena jamčevina. Detalji ovog okršaja se znaju, a policija šuti jer istraga i dalje traje.

Pročitajte više