United je momčad koja ne odustaje

Foto: AFP 

ZA ADAMA JOHNSONA koju kriglu sinoć su popili i navijači Manchestera, koji lagano pripremaju proslavu naslova prvaka. Johnson je srušio City, a United nakon fantastične utakmice na Old Traffordu odletio na sedam bodova prednosti.

Roberto Mancini vjeruje da se na Old Traffordu prerano vesele.

"Ništa nije gotovo, ovaj poraz ništa ne mijenja. Sezona je duga. United zabija dva-tri pogotka po utakmici i trenutno imaju više šanse za naslov, ali zaista je još duga trka pred nama"

Najbolje bi bilo da iduće sezone ne odemo na utakmicu kod Sunderlanda

Što se dogodilo kod Sunderlanda? Isto što i prošli put i put prije toga. Black Cats vjerodostojan je nadimak kada City dolazi u goste;  kod Sunderlanda ne mogu do pobjede već treću utakmicu u nizu. 

"Kada dođete ovdje igrati, znate što vas čeka. Dominirate cijelu utakmicu i onda izgubite. Ne bih vjerovao da je to moguće da se ne radi o nogometu. Najbolje bi bilo da iduće godine ne idemo tamo igrati!"



"Isto je kao prije godinu dana, prije dvije i prije tri godine", uzdahnuo je Mancini.

"Smatram da smo igrali jako dobro, ali imali smo jedan problem - nismo zabili. Naši napadači moraju proraditi, jer ako nema golova, nema ni pobjeda. Imali smo pet šansi u prvom dijelu"

Između ostalog, i vratnicu Kompanyja. Ono što nisu promašili, obranio im je Belgijanac Mignolet.

Sunderland je odlio teškim napadima u posljednjim minuta. Bila je to teško izborena pobjeda. No, pogotku Johnsona prethodio je prekršaj na Zabaleti, prema izveštajima engleskih medija.

"To nije bio prekršaj, nego veliki prekršaj. Bio sam tamo. Možda je sudac popio malo više za Božić!", komentirao je Talijan.

Dobili smo po zubima i opet se vratili

Na Old Traffordu sasvim je drugačija atmosfera.

"Tri puta smo gubili i uspjeli smo se tri puta vratiti Sigurno je da imamo odvažnu momčad s karakterom i inatom. Nije prvi put da smo se ovako vratili. Iako smo dobili po zubima od Newcastlea, nismo odustali. Ova momčad ne odustaje. Stvarno toliko prilika da ih moramo realizirati", rekao je Alex Ferguson.
 

Pročitajte više