"Uvijek vjerni" traže odlazak Davora Šukera

Foto: Hina

UDRUGA NAVIJAČA "Uvijek vjerni", koja okuplja navijače hrvatske reprezentacije te djeluje u suradnji s HNS-om sutra će izdati priopćenje povodom posljednjih događaja u hrvatskom nogometu te će zatražiti ostavku predsjednika Saveza Davora Šukera.

Nezadovoljstvo mnogih unutar nogometne organizacije, koje tinja još od Štimčeve neuspjele revolucije, kulminiralo je Hajdukovim bojkotom derbija s Dinamom iz solidarnosti prema navijačima koji su završili na "crnim listama" Mamićevog Dinama i policije. S Maksimira i Poljuda poletjele su oštre riječi, a o dosad neviđenoj krizi u HNL-u pišu mediji širom svijeta.

Ranije su borbu Hajdukovih navijača protiv vodstva HNS-a podržali i navijači Dinama, a sada su se borbi priključili i navijači reprezentacije, koja je jedina svijetla točka u "močvari" koju navijači žele isušiti. Reprezentacija je i posljednje utočište Davoru Šukeru koji uspješno izbjegava suočiti se sa stvarnošću. Umjesto da smiruje strasti između dva najveća hrvatska kluba u uređenim uredima Hiltona, putuje svijetom na račun Saveza i dogovara prijateljske utakmice.

> Đon obraz Zlatne kopačke

> Mamić o "ostavci": Neću o tome govoriti, ne sudjelujem u manipulacijama

> Torcida ne odustaje: Traži ostavke na čelu HNS-a, odlazak Šuprahe i promjenu zakona

> Torcida na splitskoj Rivi organizira veliki prosvjed protiv HNS-a!

> Fan Club BBB podržao Torcidu: Nogomet se igra zbog navijača!

Svi splitski klubovi stali uz Bile: Svi smo mi Hajduk, nema više klanjanja!

Pročitajte više