Vettel: Ne znam što će biti sa Schumacherom, nadam se čudu

Foto: Guliver Image/Getty Images

ČETVEROSTRUKI svjetski prvak u Formuli 1 Sebastien Vettel poručio je kako se nada čudesnom oporavku Michaela Schumachera koji je od kraja prosinca u komi nakon teške ozljede glave zadobivene na skijanju u Francuskoj

"Dugo poznajem Schumachera i on mi je uzor cijeli život. Ne znamo u kakvom će Schumacher stanju biti kada ga probude iz kome, ali se nadam čudu i vjerujem kako će biti isti kao i ranije," poručio je pilot Red Bulla iz Jereza gde se nalazi na testiranjima uoči nove F1 sezone.

Vettel je otkrio kako nije posjetio svog sunarodnjaka koji se nalazi u bolnici u Grenobleu.

"Nisam ga posjetio jer ne želim stvarati medijsku gužvu. No svakoga dana se molim za njegovo zdravlje," poručio je aktualni svjetski prvak.

Schumacher je od 29. prosinca u induciranoj komi, a do sada je dva puta operiran. Obitelj je tražila medije da prestanu s nagađanjima već da uvažavaju informacije koje im redovito daju Schumacherovi liječnici iz bolnice. 

Širom Europe stručnjaci nagađaju što će biti sa Schumacherom ako se ikada i probudi. Neki tvrde da više neće biti isti Schumacher kakvog smo poznavali, drugi upozoravaju da je sve još moguće, dok ga treći otpisuju prognozom kako će doživotno ostati u vegetativnom stanju.

Pročitajte više