Video - Ovrebo priznao: Već tri godine skrivam od obitelji prijeteća pisma

NORVEŠKI sudac Tom Henning Ovrebo, po mnogima protagonist Barcelonina osvajanje Lige prvaka 2009. godine, kojeg je engleska policija po završetku polufinalnog dvoboja Chelsea - Barcelona prokrijumčarila iz zemlje bojeći se osvete bijesnih navijača, priznao je kako i dan-dan, tri godine poslije dobiva prijeteća pisma.

"Svake godine sigurno dobijem najmanje tri - četiri prijeteća pisma navijača Chelsea. Sigurno da takvo što nije ugodno, ali vjerujem da se ne radi o ničem ozbiljnom, tako da se ne zabrinjavam", rekao je Ovrebo, otac četvero djece, u intervjuu za Guardian.

"Najvažnije mi je da takve stvari ne utječu na moju obitelj. Kako to postići? Pa vjerujte da nitko od njih nikada nije vidio nijedan mail ili pismo koje sam dobio. Skrivam to od njih, ne želim da se brinu i to je jedini način", istaknuo je Norvežanin, koji posljednjih godina sudi samo susrete norveške lige.

Kada se danas osvrne na dvoboje Chelsea i Barcelone priznaje da je napravio koju pogrešku: "Kada se prisjećam tih utakmica sigurno da bi neke stvari danas napravio drugačije, nema sumnje da sam puno naučio iz svega toga. Svi suci na svijetu imaju svoje loše i dobre dane. Ponekad su izvrsni, ponekad očajni, ali to nije razlog da ih se razapinje".

"Unatoč svemu tome što se dogodilo obožavam Ligu prvaka i spektakularne dvoboje nogometnih divova. Očekujem da će i ovaj dvoboj ponuditi puno spektakla i da sudac koji će suditi dvoboj neće godina poslije osjećati posljedice istog", za kraj će.

Pročitajte više