Video - Prosudite sami: Green tvrdi "Nismo namjestili meč"

MMA BORAC i profesionalni boksač, Brian Green, je odlučio progovoriti o meču protiv Kimba Slicea u kojem je proteklog vikenda nokautiran samo tri sekunde prije kraja.

> Borci osudili namještaljku Slicea i Greena: "To je bilo jebeno ilegalno!"

I Slice i Green su nakon dvoboja izvrgnuti osudi borilačke javnosti koja je gotovo jednoglasna u ocijeni da je dvoboj bio namješten. Sumnju baca prilično mlaki aperkat kojim je bivši UFC-ov borac nokautirao Greena na samom kraju meča.

U podužem obraćanju javnosti preko jednog foruma, Green je “otvorio” dušu naglasivši kako nikada ne bi namjestio neki meč i pustio svom protivniku.

“Borim se već devet godina, a počeo sam kao klinac sa 17. Evoluirao sam u profesionalnog borca koji je ušao u kavez s devet UFC veterana”, rekao je u uvodu Green.

“Kada je u pitanju nokaut. Vi koji sjedite na svojim foteljama i promatrate meč preko TV ekrana mislite da znate sve. No, možda niste uzeli u obzir da taj posljednji udarac, koji je stavio točku na i, nije bio jedini. Kimbo je pogodio tri točna udarca na bradu. Najprije aperkat, zatim zadnjom desnom i onda opet aperkatom koji me isključio”, opisuje Green koji u profesionalnoj MMA karijeri ima 27 pobjeda i 17 poraza dodavši da je u meču bio najmanje šest puta uzdrman i da se borio protiv puno težeg protivnika.

“Da je meč bio namješten, zar ne bi bilo logično da padnem na neki njegov desni kroše? Ovako je ispalo da sam dominirao protiv dvije težinske kategorije većeg protivnika cijelo vrijeme, a da me on na kraju uhvatio na prepad. Vjerujem da ovo nikako ne pomaže njegovoj karijere. Nikada ne bih namjestio borbu, pogotovo ne tako da mi je orbitalna kost pukla tijekom meča”, zaključio je Green.

Mi još jednom kažemo, pogledate i sami zaključite…

Pročitajte više