Video: Cro Cop i Ray Sefo najavili makljažu u Areni

NA JUČERAŠNJOJ novinskoj konferenciji pojavili su se Mirko Filipović Cro Cop i njegov protivnik u subotu Ray Sefo. Press konferencija se održala u Sheratonu, a osim glavnih zvijezdi večeri novinarima su se obratili i poznati najavljivač borbi Michael Buffer, producent priredbe Orsat Zovko, te hrvatski borci Igor Jurković i Mladen Brestovac.

Posljednju konferenciju prije borbe uvodnim je govorom otvorio Orsat Zovko. Jedan od voditelja organizacije eventa osvrnuo se na dosadašnje pripreme.

"Mi smo spremni za event, sve smo pripreme napravili. Spektakl u Areni će se održati u subotu i nadamo se da će biti ispunjena do posljednjeg mjesta", izjavio je Zovko.

Nakon Zovka mikrofon je preuzeo Michael Buffer, čovjek najskupljeg glasa na svijetu. Poznati najavljivač borbi ispričao je kako ga je Željko Mavrović prije 15 godina zvao u Hrvatsku.

"Prije nekih 15 godina kada sam najavljivao borbe jedan mi je borac uvijek govorio Michael moraš doći u Hrvatsku, to je najljepše mjesto - Zagreb, Dubrovnik... On je Željko Mavrović jedan od najboljih hrvatskih sportaša", ispričao je Buffer.

Ray Sefo, jedan je od boraca protiv kojih se Mirko Filipović nikada nije borio, smatra kako će borba biti izjednačena i vrlo zanimljiva.

"S Mirkom se nikada nisam susreo. On ima izuzetnu reputaciju kao K1 i MMA borac. Ovo je za mene odlična prilika da se borim i natječem protiv njega. Borba neće biti lagana", rekao je novinarima Sefo, a zatim pohvalio gostoprimstvo u Hrvatskoj: "U Hrvatskoj sam odlično primljen, hvala vam na svemu".

Filipović: Ja sam u odličnoj formi, bolje za Sefa da je i on

Mirko Filipović je uzbuđen zbog subotnje borbe i smatra kako mu je ovo jedna od najvažnijih borbi u karijeri.

"Uzbuđen sam zbog borbe u subotu. Bit će to za mene jedna od najvažnijih borbi. Borim se prvi put, otkad sam se etablirao kao borac prve kategorije, u Hrvatskoj. Borim se sa Sefom, jedinim čovjekom iz zlatnih K1 vremena. Borio sam se sa svima samo je Ray ostao kao čovjek s kojim se još nisma borio. Nikada nije kasno. Vjerujem da je on u dobroj formi, trebat će mu jer sam ja u odličnoj formi", zaključio je Cro Cop.

Ostatak konferencije pogledajte u videu:

Pročitajte više