Video dana: Paul Scholes "razvalio" navijače Manchester Cityja

Foto: Getty ImageS/Guliver Image, Screenshot: ITV 

MANCHESTER CITY na dobrom je putu da i ove sezone bude jedno od najvećih razočaranja Lige prvaka. U dvije utakmice u skupini uzeli su samo bod, sinoć protiv Rome (1:1) na svom Etihadu, na čijim je tribinama bilo još razočaravajućih 37 tisuća navijača. Deset tisuća mjesta ostalo je prazno.

Dvije engleske legende, ali i nekadašnje zvijezde najvećeg Cityjevog rivala s drugog kraja grada, Paul Scholes i Rio Ferdinand među prvima su kritizirali način na koji se City predstavio u Europi.

"Publika treba podržai svoju momčad kako bi stvorili posebnu europsku atmosferu. Imao sam sreću što sam igrao na Old Traffordu i utorkom navečer uvijek smo pričali o posebnoj atmosferi, kako tribine grme dok izlazite na zagrijavanje", rekao je Scholes i dodao:

"Kada dođete ovdje, nema europskog doživljaja. Na Anfieldu, Old Traffordu i Stamford Bridgeu imaju poseban osjećaj za te utakmice. Cityjevi navijači ne shvaćaju koliko su to velike utakmice. Imaju ekipu, imaju igrače, kvalitetu, ali publika ne zna koliko je sretna što može igrati ovo natjecanje".

Scholesova reakcija i komentari brzo su postali hit na društvenim mrežama, a navijači Uniteda, koji su razočarani ovogodišnjim izbivanjem iz Europe, dobili su barem malo materijala za naslađivanje.

Rio Ferdinand je na svom Twitteru napisao: "Koliko je to praznih mjesta na stadionu protiv Rome? Velika utakmica u Ligi prvaka, a navijači bi radije nešto radili kod kuće. Za koga i zbog čega bi im trebao veći stadion?".
 

Pročitajte više