Villas-Boas: Pregovori su napredovali, Modrić za koji dan postaje igrač Reala!

U MISLIMA Tottenhama nakon poraza od Newcastlea na otvaranju Premiershipa je nadolazeći ogled s West Bromwich Albionom (White Hart Lane, subota, 16h), ali Andre Villas-Boas ne može pobjeći od pitanja o Luki Modriću.

Menadžer Spursa na press konferenciji komentirao je situaciju s Modrićevim transferom u Real, a između ostalog je otkrio kako su pregovori napredovali te da bi sve moglo biti gotovo kroz nekoliko dana.

Levy ne pristaje ni na penny manje od 35 milijuna funti

"Situacija oko Luke Modrića je u rukama predsjednika Daniela Levyja koji mi je potvrdio da su razgovori u tijeku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana. Luka nastavlja trenirati odvojeno i pretpostavljam da će biti tako do kraja prijelaznog roka", rekao je Villas-Boas.

Portugalac se nada što skorijem rješenju situacije kako bi, u slučaju očekivanog prelaska u Real, dobio novac potreban za investiranje u nove igrače, ali i zatvorio sagu koja traje od prvog dana kako je preuzeo Spurse.

Problem mu zadaje njegov predsjednik, koji ni ne pomišlja na odštetu manju od 35 milijuna funti (41 milijun eura).

"Damiaa nećemo dovoditi jer imamo Adebayora, a za Williana nismo poslali službenu ponudu"

AVB je upitan i za interes oko angažmana Leandra Damiaa i Williana...

"Leandro je fantastičan igrač. Išao sam ga gledati u Brazil u danima kad sam bio bez posla. Jasno je da je dobar, dobar igrač, ali u ovom trenutku nam nije meta budući da smo dovođenjem Emmanuela Adebayora zatvorili napadačku liniju."

"Što se tiče Williana, nismo poslali ponudu Šahtaru. Za njega sam bio zainteresiran prošle godine, radi se o iznimno talentiranom igraču. No, ne bih želio duboko ulaziti u ovo pitanje jer smatram da bi to bilo nepošteno prema Šahtaru s kojim imam dobre odnose", zaključio je menadžer Tottenhama.

"Modrić je kreativac poput Xavija i Inieste"

Inače, u sličnoj poziciji poput Modrića u Tottenhamu je i jedan Španjolac, Iago Falque. I on traži novi klub, u kojem će više igrati, te nije bio sa Spursima na pripremama u SAD-u. Engleski novinari pitali su ga za Luku:

"On je kreativac poput Xavija i Iniesta. Kad ga pitate o Realu, samo će se nasmijati. Privatno je jako ugodna osoba, skroman je i ne glumi zvijezdu", rekao je Falque.

Pročitajte više