Zanoški: Zauvijek ćemo se sjećati ovog spektakla, nismo ga htjeli završiti s dva poraza!

HOKEJAŠI Medveščaka na najbolji su mogući način zaključili spektakl u pulskoj Areni. Medvjedi su pobijedili do sinoć vodeću momčad lige Vienna Capitalse s uvjerljivih 4:1.

Zagrebačka momčad vodila je 3:0 pogocima Grentrea, Martinovića i Brinea, smanjio je Veidemann, da bi sve dileme oko pobjednika riješio Tom Zanoški u posljednjoj minuti, u trenucima kad su gosti igrali bez vratara.

"Nismo htjeli okončati ovakav spektakl sa dva poraza, stvarno smo željeli pobijediti. Bilo je jako uspješno i protiv vrlo dobrog kluba. Naravno, ovo je spektakl, zauvijek ćemo ga se sjećati. To je teško opisati riječima", istaknuo je Zanoški nakon pobjede.

Medvjedi su u petak podbacili protiv Olimpije (2:3) pa su sinoć bili posebno motivirani upisati bodove pred domaćim navijačima.

"Navijačima smo bili dužni jer nismo dobro igrali u prvoj utakmici, nismo bili spremni. Ali smo u ovoj utakmici baš bili spremni, od prve minute", kaže obrambeni igrač Medvjeda, Saša Martinović.

Ključ pobjede bila je odlična obrana Medveščaka, a posebno raspoložen bio je vratar Ouzas koji je ubilježio čak 45 obrana.

"To je bilo ključ. Prve dvije trećine smo igrali powerplay, jedan igrač više i tu smo zabili. Na kraju smo samo igrali s čovjekom manje. Nismo primili gol i pobijedili smo. Navijači smo bili dužni", ustvrdio je Martinović.

Nakon četiri kola EBEL-a, Medvjedi su 6. na ljestvici sa pet bodova. Ispred njih su Red Bull, Znojmo, Villach, Vienna i Klagenfurt koji imaju po bod više.

Pročitajte više