Zašto Casillas nije slavio Ronaldov pobjednički gol?



IKER CASILLAS nije proslavio gol Cristiana Ronalda u 90. minuti za pobjedu nad Manchester Cityjem.

Marca apostrofira kako je kamera španjolske javne televizije TVE zabilježila da je Ronaldov gol izazvao erupciju radosti i oduševljenja kod svih osim kod Casillasa. Naime, Iker se nije ni pomaknuo nakon što je Ronaldo poentirao

Prisjetimo se, puno se tinte prolilo u posljednjih mjesec dana oko načina proslave golova Cristiana Ronalda. Sve je počelo kada je Portugalac zabio dva gola Granadi i nije ih proslavio jer "nije bio sretan".

Uslijedila je rijetko viđena sapunica i povećanje Portugalčevog ugovora. Ronaldo je opet sretan, a gol Cityju proslavio je vrlo burno. Nakon utakmice rekao je: "Slavim kada moram slaviti".

Mourinho tužio urednika Marce

Dodajmo kako je Jose Mourinho podigao tužbu protiv urednika Marce Roberta Palomara zbog njegovog nedavnog komentara.

Palomar je Portugalca opisao kao "tip osobe koja bježi nakon što uzrokuje prometnu nesreću". Bila je to aluzija na špekulacije da bi Mourinho mogao napustiti klupu Reala nakon lošeg starta u novu sezonu. Portugalskom se stručnjaku takva metafora nije svidjela, pa je preko svojih odvjetnika podigao tužbu jer smatra da je urednik prešao granicu dobrog ukusa.

"Bilo je potpuno nepotrebno koristiti ovakve riječi kako bi se postigao cilj članka. Mourinho je svjestan važnosti slobode izražavanja i nikad nije i neće pokretati pravne akcije u slučaju opravdane kritike", , stoji u priopćenju odvjetnika Realova trenera. Mourinho je ranije tužio novinara El Paisa Charlesa Bouviera koji ga je nazvao "naci-Portugalcem".

Pročitajte više