Adriano: Ne moram na rehabilitaciju, nisam ovisnik o drogi ni alkoholu

NAPADAČ Flamenga i brazilske nogometne reprezentacije Adriano, koji je tijekom karijere imao problema s alkoholnim porokom, oštro je opovrgnuo posljednje medijske špekulacije o vlastitoj ovisnosti o drogama.

"Ne moram ići na rehabilitaciju, ne mogu vjerovati da ljudi mogu misliti da se drogiram. Pa da je uistinu tako, ne bih se pojavljivao na dopinškim kontrolama. Zabrinjava me kad takve stvari pročitam u novinama jer one žaloste moju obitelj", rekao je, među ostalim, Adriano u razgovoru za brazilsku nacionalnu televiziju.

Najbolji strijelac brazilskog prvenstva iz prošle sezone (uz Diega Tardellija, obojica su zabila 19 golova) kaže da je uvjeren kako negativni medijski napisi neće utjecati na brazilskog izbornika Carlosa Dungu kada bude odlučivao o konačnom popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

"Dunga me dobro poznaje i zna da stvari koje se nađu u novinama nisu 100 posto točne. On zna što sve mogu pružiti Brazilu", zaključio je stasiti bivši napadač Intera koji je priznao da su dvije ili tri čašice tjedno “fantastične”, ali da nema ozbiljnih problema s alkoholom.

Pročitajte više