Agencija koja zastupa Cro Copa želi pod svojim okriljem i Emelianenka

LJUDI koji vode karijeru Cro Copa, žele preoteti Australskom Hrvatu i bivšem menadžeru Mirka Filipovića, Miri Mijatoviću, ultimate fight borca Fedora Emelianenka.

Nakon što je uspješno raskinula odnos između Mijatovića i Cro Copa, kompanija  Dream Stage Entertainment (DSE) i predsjednik Nobuyuki Sakakibara poduzeli su razne ilegalne akcije u pokušajima da razvrgnu Mijatovićev ugovor s momčadi Red Devil i Fedorom Emelianenkom.

Tvrdnje su to Mijatovićeve žalbe japanskim medijima, koji se požalio i da su u studenom 2003. i siječnju 2004., DSE i njihov agent Ken Imai bili uspješni u pokušajima da raskinu odnos između njega i Mirka Filipovića, čiju karijeru sada vodi DSE .

Mijatović, inače tokijski odvjetnik, odlučio je dokumentaciju vezanu uz te slučajeve proslijediti japanskim i međunarodnim odvjetnicima kako bi pokrenuli akciju za zaštitu zakonitosti.

Tako se osim u ringu, borbe agencija i menadžera oko najboljih boraca, vode i na sudu koji bi trebao reći što misli o ovim Mijatovićevim optužbama na račun DSE-a.

Cro Cop i Emelianenko vjerojatno će se boriti u travnju 2005. godine.

Pročitajte više