TRANSFERI

Agent o propalom transferu svjetskog prvaka u Liverpool: "Bio sam osramoćen"

Foto: EPA

NABIL FEKIR trebao je predstavljati veliko pojačanje za Liverpool u siječnju 2018. godine, ali je njegov transfer propao. Svjetski prvak s Francuskom ljetos je iz Lyona otišao u Real Betis i mnoge iznenadio tim potezom.

Fekirov agent Jean-Pierre Bernes izjavio je za francuske medije da su pregovori između Fekira, Lyona i Liverpoola trajali četiri mjeseca te da je posao propao u posljednjem trenutku, malo prije nego što je Fekir trebao potpisati.

"Nabil je bio Liverpoolov prioritet. Radio sam četiri mjeseca na tom transferu, razgovarao s čelnicima Redsa, Jurgenom Kloppom, predsjednikom Lyona Jean-Michel Aulasom. Sve je bilo spremno", rekao je za Get Football News Bernes pa dodao:

"Nabil je bio spreman za transfer, već je računao na 45 milijuna eura koje bi mu donio četverogodišnji ugovor s Liverpoolom."

"Bio sam osramoćen, mislio sam da smo u Disneyjevom filmu"

Bernes je potom otkrio kako je sve propalo.

"Na dan kad je Fekir trebao potpisati, pojavio se njegov polubrat i čelnicima Liverpoola rekao da sve zaustave te da pregovori moraju krenuti ispočetka. Bilo je surealno. Mislili smo da smo u Disneyjevom filmu", prepričava Fekirov agent.

Uz to, Fekir je pao i na liječničkom pregledu. Na Anfieldu su utvrdili da njegovo koljeno nije bilo u dobrom stanju te ga rušili. Njegov agent navodi da su to i "suluda" reakcija njegovog polubrata glavni razlozi zašto francuskog nogometaša danas gledamo u Betisu, a ne u dresu prvaka Europe.

"Njegov polubrat je glumio kao da mu je agent, a nije. Želio je novac od transfera, svi to znaju. To je moderno ovih danas. Ja sam bio osramoćen", ustvrdio je Bernes.

Fekir je ove sezone upisao dva nastupa u dresu Betisa i postigao dva zgoditka.

Pročitajte više