Aguero: Bio je to gol Božjim prsima!

ARGENTINSKI nogometaš Sergio Aguero prvi je gol Brazilcima u polufinalu olimpijskog turnira zabio preusmjerivši udarac Di Marije u gol lijevom rukom pripijenom uz tijelo.

Za potrebe argentinskih medija izjavio je da je zabio prsima, "Božjim prsima".

"Jako sam sretan što sam zabio taj prvi gol. Ugurao sam loptu u gol prsima. Bila su to "Božja prsa", izjavio je Agüero referirajući se na Maradonin gol Englezima rukom u Meksiku 1986. godine, koji je kasnije sjajni nogometaš nazvao golom 'Božjom rukom'.

Maradona je inače Agüerov potencijalni punac, obzirom da se 20-godišnji napadač madridskog Atletica zaručio za njegovu mlađu kćerku Gianinu.

Maradona je bio i na polufinaloj utakmici u Pekingu. Po svršetku utakmice došao je do svlačionice i slavio s igračima. Njegov je zet to propustio zbog dopinške kontrole.

"Nažalost, nisam bio prisutan. Šteta, čuo sam kako Diego vodi pjesmu iz svlačionice. Nema veze, glavno je da smo prošli u finale. I da smo pobijedili Brazil, naravno",  rekao je popularni "Kun", koji je nadimak dobio po kratkonogom i malom liku iz kineskih crtanih filmova.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više