Allegri nakon boda u Plzenu: Ljut sam zbog pada koncentracije



TRENER talijanskog nogometnog prvaka AC Milana Massimiliano Allegri izrazio je svoje frustracije nakon gostujućeg 2-2 remija protiv Viktorije Plzen u sklopu 6. kola skupine H Lige prvaka.

Iako su Rossoneri plasman u osminu finala osigurali još ranije, Allegrija ljuti način na koji su njegovi igrači prokockali pobjedu protiv češkog prvaka. Naime, imali su vodstvo 2:0 golovima Robinha i Pata sve do 89. minute susreta kada je prvo Bystron smanjio na 2:1, da bi u trećoj minuti sudačke nadoknade Duris zabio za konačnih 2:2.

"Prije sam ljut nego ogorčen zbog rezultata. Vodili smo 2:0 i imali smo tri ili četiri prilike zaključiti utakmicu, ali nismo uspjeli i na kraju smo primili dva gola. Dopustili smo da nam koncentracija popusti. Moramo igrati čvrsto do samoga kraja",  rekao je Allegri.

Milanu će potencijalni suparnici u osmini finala biti velikani poput Chelseaja, Arsenala, Bayerna ili Real Madrida koji su osvojili prva mjesta u svojim skupinama, a talijanski strateg moguće je protivnike komentirao riječima. "Normalno je da igrate protiv vrhunskih momčadi u Topu 16, moramo pričekati ždrijeb."

Pročitajte više