ALLEGRI VJERUJE U ČUDO "Tko ne vjeruje da možemo proći neće ući u avion"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEMOGUĆA misija je pred Juventusom. Talijanski prvak, nakon poraza 0:3 u Torinu, sutra od 20:45 sati gostuje Real Madridu u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Stara dama nastupit će bez Paula Dybale (dobio crveni karton u prvom dvoboju), kao i bez braniča Andree Barzaglija. 

No, unatoč svemu tome trener Massimiliano Allegri vjeruje u čudo, a talijanski mediji pišu kako bi Juve mogao istrčati na Bernabeu u formaciji 4-2-4, a u napad bi mogli krenuti Gonzalo Higuain, Mario Mandžukić, Douglas Costa te Juan Cuadrado.

"Tko ne vjeruje da možemo proći Reala - neće ući u avion!", poručio je Allegri, koji očigledno vjeruje da može odgovoriti Zinedine Zidaneu i otvoriti dvomeč čudesnom predstavom u Madridu.

"U nogometu i životu nikad ne znaš što se može dogoditi. Potrebna nam je savršena utakmica, sreća i zrno one pozitivne ludosti. Ako povedemo 1:0, sve je moguće...", naglašava branič Giorgio Chiellini. 

Podršku Juventusu pružio je i legendarni Andrea Pirlo, koji je crno-bijeli dres nosio od 2011. do 2015. godine.

"Naravno da je povratak moguć, samo treba vjerovati i biti na razini. Istina, to je jedno od najtežih gostovanja na svijetu, ali Juventus ima kvalitetu za tako nešto", smatra Pirlo. 

 

Pročitajte više