Altintop: Sada je sve moguće

TURSKI igrači rođeni su pod sretnom zvijezdom, moglo se sinoć pročitati u jednom od brojnih tekstova nakon utakmice. Turci su sada uvjereni da mogu do kraja.

"Nakon što smo primili gol nije bilo vremena za tugu. Imali bismo vremena o tome razmišljati tek nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Zato smo morali nastaviti igrati bez straha i ne razmišljati da je sve gotovo" - rekao je nakon utakmice Hamit Altintop koji je bio od strane Uefe izabran za najbolje igrača utakmice.

"Ovo je fantastičan osjećaj. Ono što smo napravili u posljednje tri utakmice je fantastično. Moral momčadi je nevjerojatan. Momčad je na izvrsnom putu i u ovoj fazi natjecanja sve je moguće. Još uvijek smo u natjecanju zbog svog entuzijazma, golemih ambicija i spremnosti na trčanje bez prestanka" - rekao je Altintop dodajući kako su ostali hladni kao led do kraja te da su zato uspjeli.

"Imali smo dosta ozlijeđenih i suspendiranih, ali ipak smo postigli veliki uspjeh. Prije susreta rekli smo jedan drugome da ćemo se boriti do posljednjeg daha i mislim da se to vidjelo na terenu" - izjavio je napadač Mevlut Erding koji je bio na klupi.

H.A.
Foto: Index

Pročitajte više