Ancelotti: Želim Aršavina u Milanu

RUSKI reprezentativac Andrej Aršavin jedna je od zvijezda dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva, makar je odigrao samo jednu utakmicu.

Zbog kazne nije mogao nastupiti na prve dvije utakmice protiv Španjolske i Grčke, ali je zato nastupio protiv Švedske i bio najbolji igrač u pobjedi 2:0 koja je Rusima donijela četvrtfinale i utakmicu protiv Nizozemske.

"Aršavin je igrač koji ima strašne predispozicije", rekao je Carlo Ancelotti, trener Milana, kluba koji je po mnogim navodima prvi u redu za ruskog igrača.

Makar je Aršavin izjavio kako nema želje napustiti Zenit izgleda da će ga ovogodišnji osvajač Kupa Uefe teško zadržati u svojim redovima.

"Volio bih da Aršavin ostane, naravno. No, jasno mi je kako će klub teško odbiti sve ponude. Bojim se da su ovo njegovi posljednji dani u klubu", rekao je Dick Advocaat, trener Zenita.

"Aršavin je tip igrača kojeg gledaš sat vremena na terenu i stalno misliš kako bi ga trebalo zamijeniti. Ali, to bi bila grdna pogreška jer je njemu potrebna jedna sekunda da riješi utakmicu. Nakon takve utakmice dođeš doma i kažeš sam sebi: naravno da ga nisi trebao mijenjati", rekao je Ancelotti i dodao:

"Ne mogu biti imun na tog igrača. Volio bih da igra u Milanu."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više