ANKETA Treba li Bišćan dobiti otkaz?

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

IGOR BIŠĆAN označen je među navijačima Dinama kao najveći krivac za ispadanje iz kvalifikacija Lige prvaka. Bišćanova momčad imala je prolazak u play-off do 92. minute uzvrata u Ateni protiv AEK-a, a onda je primila dva gola i šokantno ispala.

Dinamo s Bišćanom na klupi zaostaje pet bodova za Hajdukom u hrvatskom prvenstvu i u dvomeču s AEK-om izgubio je mogućnost ogromne zarade u Ligi prvaka. Zbog takvih rezultata, ali i loše Dinamove igre, sve je veći broj onih koji smatraju da Bišćan nije dovoljno kvalitetan trener za Dinamo.

Zamjera mu se loše vođenje utakmica, premalo izmjena, loše odrađene pripreme i slaba fizička pripremljenost igrača. Bišćan je Dinamo preuzeo u travnju ove godine i vodio ga na 16 utakmica. Ostvario je devet pobjeda uz dva poraza. Oba na startu ove sezone, protiv Hajduka i AEK-a. I oba u sudačkoj nadoknadi. 

U Dinamu su uvjeravali javnost da je Bišćan dugoročni projekt kluba, prošle sezone je nakon preuzimanja momčadi od Ante Čačića rutinski osvojio naslov prvaka, ali mu se sad vjerojatno trese stolica nakon očajnog starta sezone...

Pročitajte više