Ante Rukavina: Vrijeme je za odlazak u neku drugu sredinu

JOŠ uvijek se ne zna hoće li Ante Rukavina nastaviti karijeru u Hajduku ili odlazi u neki drugi klub. Vjerojatnija je ova druga opcija.

Napadač Hajduka danas nije ponudio nikakav konkretniji odgovor na pitanje ostaje li ili odlazi iz momčadi s Poljuda, ali je dao naslutiti da ne namjerava nastaviti igrati za splitski klub.

"Imam nekoliko ponuda na stolu, sve su opcije otvorene. Istina je i da me zvao Dinamo", rekao je Ante Rukavina.

Što se tiče Dinama, Rukavina je rekao:

"Otišao bi tamo da sam htio još u vrijeme kada me zvao Josip Kuže, a s obzirom da sam se uvijek vidio uz Hajduk, stisnuo sam ruku Branku Grgiću. No, u ovih godinu i pol dana sam stagnirao u Hajduku, mislim da je došlo vrijeme za odlazak u neki drugi klub", objašnjava Ante Rukavina špekulacije o odlasku u Dinamo.

"Kada sam došao u Hajduk, svi su me dobro primili, očekivao sam dobre rezultate, međutim kako nisam igrao dobro odlučio sam da je vrijeme za promjene", objašnjava razloge za vjerojatni odlazak s Poljuda.

Visina odštete iznosi 2,8 milijuna eura, Rukavina ne skriva da do sada nije stupio u kontakat s Hajdukovim trenerom Goran Vučevićem te se iz svega ovoga može zaključiti da je najbliži odlasku, samo je pitanje gdje će završiti.

M.Š.
Foto: V.G.

Pročitajte više