Ancelotti je ušao u svlačionicu Reala. Pogledajte što je slijedilo

Screenshot: Twitter

REAL nakon svoje domaće pobjede nad davljenikom Cadizom (3:0) te poraza Barcelone u katalonskom derbiju kod Girone (4:2) čak četiri kola prije kraja La Lige slavi uzimanje naslova najvećem rivalu. Real je tako teoretski osigurao 36. španjolsku titulu jer sada ima 13 bodova prednosti ispred Girone i 14 bodova prednosti ispred Barcelone.

Igrači i navijači Reala nakon pobjede ostali su na Bernabeuu čekajući rezultat utakmice u kasnijem terminu iz Girone. Točnije, nadajući se da će domaćin senzacionalnu sezonu potvrditi pobjedom nad Barcelonom. Tako je i bilo, a to je označilo veliko slavlje na terenu, tribinama i u svlačionici Realovog stadiona.

Viralna je postala scena koja počinje prikazom igrača Reala koji "tuku" Judea Bellinghama dok skaču okupljeni oko njega. Tada se smire, a Bellingham izađe iz okruženja. No u tom trenutku u svlačionicu uđe Carlo Ancelotti te vidjevši da su mu se igrači smirili, krene skakati i urlati. Nogometaši Reala oduševljeno su reagirali na ovakav ulet njihovog trenera te su zajedno krenuli skakati i skandirati: "Campeones!"

Pročitajte više