LIGE PETICE

Arsenal je dotukao Pepa njegovom izmišljotinom: 18 dodavanja 10 igrača i gol

Screenshot

ARSENAL je pobjedom 2:0 u polufinalu FA kupa na Wembleyju u najvećem stilu uzvratio Manchester Cityju na tome što je od Guardioline momčadi izgubio svih sedam utakmica prije ove. City je pri tome protiv najdraže mušterije imao gol-razliku 20:2.

Oba gola za prolazak Arsenala u finale kultnog natjecanja i razbijanje kompleksa Pepovog Cityja postigao je Pierre-Emerick Aubameyang, u 19. i 71. minuti.

Arsenal je dominantno pobijedio branitelja naslova i momčad koja je zadnjih godina nad njim dominirala. Iznenađujuće loš City tako je ostao bez još jedne prilike za trofej ove sezone, nakon što mu je Liverpool uzeo pehar prvaka.

Koliko je City dopustio Arsenalu da se razgoropadi, svjedoči i podatak da su Topnici u prvih 40 minuta imali čak tri udarca na gol, koliko im je uspjelo u sve tri utakmice protiv Guardioline momčadi prije ove.

Jedan od ta tri šuta na vrata Cityja bio je i onaj za prvi Aubameyangov gol. Njemu je prethodilo 18 dodavanja čak deset Arsenalovih igrača. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Arsenalovog gola Cityju nakon 18 dodavanja 10 igrača možete pogledati OVDJE.

Guardiola je tako potučen svojim oružjem i izmišljotinom, tiki-takom, na utakmici s koje je njegov najupečatljiviji potez "razgovor sa stolicom".

Pročitajte više