As: Boli li više vidjeti Modrića na klupi ili kako pobjeđuje?

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ možda igra svoje posljednje utakmice u Real Madridu. To "možda" ostat će važeće do trenutka u kojem će iz kluba poručiti da odlazi na kraju sezone ili da mu produžuju ugovor, koji vrijedi do 30. lipnja, za još jednu godinu. Opciji prema kojoj ostaje i u sezoni 2024./25. nada se Diego Barcala, kolumnist Asa.

"Ne znam boli li me više vidjeti ga na klupi ili kad pobjeđuje u utakmicama. Zapravo, znam što bi me najmanje boljelo, najbolje bi bilo da Hrvat ima strašno lošu sezonu. Da povezuje utakmice u kojima ne nastupa kako bismo svi mi zaključili da je stigao kraj, sačuvali novac i dres s brojem 10 dali novoj zvijezdi", piše Barcala i dodaje:

"To bi bio kukavičluk, nešto poput odluke para koji se odlučuje za razvod prije no što je pokušao pronaći rješenje problema. A kao svaka prava ljubavna priča, ova Modrićeva zaslužuje nešto drugo."

"Centar igrališta u El Clasicu bio je njegova livada"

Navodi se potom da je Modrić dobro odradio svoju dionicu u El Clasicu protiv Barcelone, pa se spominju "okreti kukova koji onemogućuju oduzimanje lopte", "pretvaranje centra igrališta u svoju livadu usred šume nogu" i slične konstrukcije. Navodi se da je bio presudan i u utakmici protiv Manchester Cityja, "a to je nešto veliko".

Modrićeva "nedjeljna predstava nije bila bezazleno milovanje romantičarskih srca, ona je bila iskaz ljubavi od koje se ima koristi i koja zavrjeđuje potpis na još jednu godinu kako bi se produžila legenda o Luki Modriću."

Pročitajte više