AS: Luka Jović idući tjedan potpisuje za Real

Foto: Epa

IZA Reala je najgora sezona u povijesti. U Ligi prvaka ispali su još u osmini finala, a u prvenstvu su iza Barcelone čak 18 bodova.

Zinedine Zidane je bio svjestan što ga čeka kad je prihvatio poziv Florentina Pereza. Znao je da je ova momčad dala sve što je mogla i plan je bio jasan - izgurati ovu sezonu na najbolji mogući način, a onda na ljeto napraviti totalnu rekonstrukciju momčadi. Međutim, nije ni sanjao da će se momčad koja je proteklih godina harala Europom iz tjedna u tjedan blamirati i pri tome rušiti sve negativne rekorde.

Odlaskom Ronalda iz Madrida Real nije ni sjena momčadi koja je tri puta uzastopce pokorila Europu. Zidane želi napraviti atomski napad i planovi se kreću u tom smjeru.

Kako tvrdi AS, sapunica oko Luke Jovića i transfera u Real je gotova i mladi srpski reprezentativac sljedećeg tjedna postat će novi igrač kraljevskog kluba.

Eintracht će od prodaje Jovića zaraditi 60 milijuna eura, a Kraljevi imaju zanimljiv plan za narednu sezonu s Jovićem.

Jović bi u prvoj sezoni u Madridu trebao imati konkurenciju u Karimu Benzemi, koji bi trebao ostati na Bernabeuu još jednu sezonu.

Eden Hazard je navodno već izabrao kuću u Madridu, oko potpisa Luke Jovića ostali su još samo detalji, a put Madrida iz Londona mogao bi i najbolji strijelac Premiershipa ove sezone Pierre-Emerick Aubameyang. Tako barem pišu španjolski i engleski mediji.

Pročitajte više