Lige petice

As: Ozljeda mlade zvijezde razotkrila je žestoki sukob u svlačionici Barcelone

Foto: AP Photo/Joan Monfort/Guliver Image

BARCELONA se ove sezone nalazi u krizi, a As piše kako su odnosi narušeni i u vodstvu ekipe, odnosno između dva stožera - stručnog i liječničkog.

Oduljio se Pedrijev oporavak

Veliki Barcin talent Pedri (18) ozlijedio je mišić u rujnu nakon što gotovo da nije imao pauzu između dvije sezone. U prošloj je za klub i reprezentaciju Španjolske odigrao ukupno 75 utakmica, a nastupio je i na Olimpijskim igrama.

Takva količina napora jedan je od mogućih razloga za Pedrijevu ozljedu, dok sada po planu ne teče ni njegov oporavak. Mladi veznjak bit će dostupan Koemanu vjerojatno tek nakon reprezentativne pauze u subotu, što je razljutilo nizozemskog trenera.

Žestoka svađa Koemanovog pomoćnika i fizioterapeuta

As navodi da je u ponedjeljak Koeman sazvao hitan sastanak s klupskim liječnicima jer je ozljedu mišića prebolio i Frenkie de Jong, dok su se prvi znakovi nezadovoljstva pojavili još prošle sezone kada su, primjerice, oporavci Fatija, Coutinha, Roberta i Arauja trajali dulje nego što je bilo predviđeno.

Sukob stručnog stožera i liječnika eskalirao je u utorak ujutro, piše As. Prije treninga žestoko su se posvađali Koemanov pomoćnik Alfred Schreuder i glavni fizioterapeut Juanjo Brau. Schreuder ga je okrivio za spori Pedrijev oporavak, dok se Brau pravdao ističući da se radi o pehu.

Pročitajte više