LIGA PRVAKA

ATALANTA - MAN. CITY 1:1 Pašalić spasio Atalantu, City završio bez golmana

Screenshot: Twitter

MANCHESTER CITY i Atalanta remizirali su 1:1 u utakmici četvrtog kola grupne faze Lige prvaka. Strijelac za City bio je Raheem Sterling u 7. minuti utakmice, a gol za Atalantu zabio je Mario Pašalić. 

Gol Sterlinga pao je nakon što je napad Cityja oduzeo loptu igračima Atalante nakon pogrešnog dodavanja Palomina. Nakon toga je krenula kontra, Mahrez je odigrao u kazneni prostor prema Jesusu koji je loptu petom prekrasno proslijedio do Sterlinga koji ju je samo gurnuo u mrežu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Povratak Talijana

Atalanta se vratila u 49. minuti i taj rezultat zadržala do kraja. Mario Pašalić zabio je za 1:1. Skočio je kako bi ispratio dobar centaršut koji je uputio Alejandro Gomez i poslao loptu glavom u desnu stranu gola. Claudio Bravo je bio bespomoćan.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Inače, Ederson je izašao na poluvremenu zbog ozljede pa ga je mijenjao Claudio Bravo. Bravo je isključen u 83. minuti utakmice zbog grubog starta na igraču Atalante pa je City do kraja igrao bez golmana. Branio je Kyle Walker. 

Atalanta - Manchester City Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više