Panika: Atletico i Real pritišću Barcelonu

Foto: Getty Images / Guliver image 

ATLETICO je pobjedom nad Granadom 3:0 u 33. kolu španjolskog prvenstva nastavio s pritiskom na Barcelonu. Na Vicente Calderonu lakoćom su upisali nove bodove i bodovno se izjednačili s Kataloncima na tablici. Barcelona je potom kod kuće izgubila od Valencije i pretrpjela treći uzastopni poraz u Primeri. Atletico i Barcelona imaju 76 bodova, dok Real zaostaje svega jedan bod. Baš kao Premiership, čini se i kako španjolska liga tek počinje, pet kola do kraja. 

Atletico je večeras protiv Granade poveo u 15. minuti: Koke je zabio s 12 metara na asistenciju Torresa. Kasnije je dvojac zamijenio uloge. Koke je dodao Torresu za rutinski pogodak. Konačnih 3:0 postavio je Correa u 83. minuti.


Angel Correa 3-0 . Atlético de Madrid - Granada... by HighlightsFootballToday


Fernando Torres 2-0 . Atlético de Madrid... by HighlightsFootballToday

Deportivo je gostovao kod Seville i remizirao 1:1. Stipe Pletikosa gledao je utakmicu s klupe. Sevilla je povela u 21. minuti golom Iborre, a bod je Deportivu donio Riera u 81. minuti.

Malaga je kod kuće poražena od Athletica 1.0. Raul Garcia zabio je pogodak u 52. minuti, dok je Duje Čop igrao do 79. minute.

Iznenađenje je priredio Rayo Vallecano koji je svladao Villarreal s 2:1. Poveli su već u sedmoj minuti preko Guerre, potom je Adrian vratio Villarreal u život, no u 81. minuti Miku je zabio za pobjedu Raya. 

 

Pročitajte više