Avram Grant preuzima klupu Partizana!?

AVRAM GRANT preuzima klupu Partizana! Vijest je preplavila srpske medije nakon što je postao izvjestan odlazak dosadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića.

Bivši trener izraelskih velikana te Chelseaja, West Hama i Portsmoutha glavni je kandidat za klupu aktualnog višestrukog prvaka Srbije, a osim njega spominje se i ime Svena Gorana Eriksona, Lothara Mattheusa i Srećka Kataneca. Podsjetimo, Grant je 2008. godine bio blizu dolaska u splitski Hajduk ali je posao neslavno propao. Posljednji angažman bio mu je na klupi West Hama s kojim je ispao iz Premierlige. Najveći uspjeh mu je finale Lige prvaka u Moskvi s Chelseajem 2008. godine u kojem je poražen od Manchester Uniteda na penale.

Srpski mediji pišu kako bi Grant u Partizanu zarađivao 900 000 eura po sezoni. Radi se o neslužbenim informacijama, a Stanojević bi s mjesta trenera tek trebao biti smijenjen na sjednici Upravnog odbora kluba tijekom četvrtka ili petka. Stanojević će biti smjenjen zbog svađe s klupskim predsjednikom Draganom Đurićem, a iz istog razloga je nedavno dužnosti razriješen i izvršni direktor kluba Mladen Krstajić.

Stanojević, koji je još uvijek službeno trener Partizana, uoči odlaska na odmor poručio je da će odmah po povratku podnijeti ostavku, da bi kasnije promijenio retoriku i izrazio želju za ostankom na klupi do kraja sezone. Ipak, uprava je odlučila drugačije, pa će mu dodijeliti otkaz dok je na odmoru izvan Beograda...
 
Stanojević je s Partizanom prošle sezone osvojio dvostruku krunu, te izborio Ligu prvaka prvi put od 2003. godine. "Crno-beli" na čelu ljestvice imaju 10 bodova više od Crvene Zvezde koju vodi Robert Prosinečki.

Pročitajte više