Babić sudjelovao kod dva gola, reprezentativci standardni

PROŠLE sezone nogometaši Bayera iz Leverkusena do posljednjeg su se kola borili za opstanak u Bundesligi, a u novoj nakon 3. kola sa 9 bodova sami drže vrh ljestvice.

U subotu su na domaćem terenu "razvalili" Hanover 4:0. Zadovoljan može biti i hrvatski izbornik Otto Barić, jer je Marko Babić, koji je igrao svih 90 minuta, sudjelovao kod prvog i trećeg zgoditka za domaćine.

Stuttgart, koji je u proljetnom dijelu prošle sezone bio u odličnoj formi, u istom ritmu nastavlja i u novoj sezoni. U gostima su dobili Borussiju Moenchengladbach 1:0. Jurica Vranješ je igrao čitav susret, a Zvonimir Soldo 75 minuta za momčad Stuttgarta.

Hertha, za koju igraju hrvatski reprezentativci Josip Šimunić i Niko Kovač, neočekivano je na svom terenu odigrala samo 0:0 protiv Freiburga. Šimunić je zamijenjen u 59. minuti, a Niko Kovač je proveo svih 90 minuta na terenu.

Roberta Kovača nije bilo u sastavu Bayerna, koji je kod kuće dobio Bochum 2:0.

Kapetan reprezentacije Boris Živković debitirao je u engleskoj Premier ligi. Njegov Portsmouth, kojemu je ovo također premierligaški debi, na svom je terenu dobio Aston Villu 2:1. Strijelci su bili veteran Teddy Sheringham i pridošlica iz Liverpoola Patrik Berger. Živković je odigrao cijeli susret.

Pročitajte više