Balakov i Maleš izgladili odnose: "Predsjednik se nikad nije miješao u momčad"

PROTEKLIH dana na Poljudu je bilo trzavica na relaciji predsjednik - trener. Hrvoje Maleš je prozvao Krasimira Balakova zbog remija u Karlovcu, a zamjerio mu je i što je u momčad stavio igrače umjesto mladih na kojima klub može zaraditi.

Balakov je na kritike ostao miran i čini se da su nesporazumi izglađeni.

"Pričali smo prije i poslije toga i trebamo to raditi. Ja sam trener, a on predsjednik. Mislim da smo stigli do atmosfere i situacije koja je dobra za budućnost Hajduka. Mirno se radi", rekao je Balakov pa dodao:

"Što je bilo, bilo je. Jasno mi je da Hajduk živi od mladih igrača i da oni trebaju igrati, ali to ne ide preko noći. I predsjednik zna da je to dugotrajan proces i treba barem nekoliko mjeseci da bismo jednog igrača podignuli toliko da je spreman za prvu momčad."

Trener Hajduka je naglasio da isključivo on odlučuje tko će igrati.

"Predsjednik i ja smo popričali, stisnuli jedan drugom ruku i sve je u redu. Razumijem ga, on želi da Hajduk bude prvak. Ali, ja sastavljam momčad i neću dozvoliti da se tu itko miješa. Moram naglasiti da mi Maleš nikad nije rekao tko treba igrati."

Hajduk u sljedećih 20 dana igra pet utakmica, od čega četiri na Poljudu. U subotu u HNL-u stiže Osijek.

"Osijek je dobra i kompaktna momčad. Nije je lako pobijediti, ali ako budemo igrali našu igru mislim da će tri boda ostati na Poljudu. Momčad nije igrala dva tjedna, trenirali smo dosta dobro i želimo odigrati dobru utakmicu da budu zadovoljni Torcida i svi navijači. Potrebna nam je podrška, dosad smo je imali i neka ova subota bude praznik nogometa za sve koji navijaju za Hajduk."

Pročitajte više