Tottenham - Dinamo

Balea pitali hoće li igrati protiv Dinama, evo što je odgovorio

Foto: AP Images/Guliver Image

DINAMO će u četvrtak igrati prvu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama u Londonu. Momčad Josea Mourinha je u dobroj formi, a proteklog vikenda su razbili Crystal Palace i dali navijačima Dinama razlog za brigu.

Jedno od najvećih pitanja je kakvu će momčad izvesti Jose Mourinho. Osvajanje Europa liga mu je jedna od najboljih šansi za plasman u Ligu prvaka, iako su stvari u prvenstvu krenule nabolje i Tottenham može uloviti četvrto mjesto. Pitanje doziranja minutaže posebno se odnosi na Velšanina Garetha Balea koji je veći dio sezone bio izvan prve postave, ali je svaku od zadnje tri prvenstvene utakmice igrao od prve minute.

Engleski novinari pitali su ga nakon utakmice protiv Palacea kako se osjeća i koliko često može igrati. "Nemam više 21, nego 31 godinu, Ne mogu više 90 minuta sprintati, treba mi više odmora. Vrijeme će pokazati koliko sam spreman. Mislim da sam dobro upoznao svoje tijelo, moram brinuti o njemu. Neću davati definitivne odgovore, gledat ću utakmicu po utakmicu kako ću se osjećati", rekao je Bale.

S obzirom na to da Tottenham u nedjelju igra veliki derbi protiv Arsenala, zasad se najboljom čini oklada da Bale neće započeti utakmicu protiv Dinama. S obzirom na to da je u Europi ove sezone dao tri gola, te četiri u posljednje tri ligaške utakmice, to su vrlo dobre vijesti.

Pročitajte više