real madrid

Baleov menadžer: Navijače Reala treba biti sram. Ponašaju se kao idioti

Foto: EPA-EFE

MENADŽER Garetha Balea žestoko je kritizirao navijače Reala zbog odnosa prema njegovu igraču dok je bio u Realu.

Bale je 2016. godine nakon što je Realu donio još jednu Ligu prvaka potpisao novi ugovor do 2022. godine prema kojem zarađuje više od 30 milijuna eura po sezoni. No, zadnje dvije godine Bale praktički ne postoji u Realu.

Navijače je jako pogodio njegov odnos prema klubu nakon što je rekao da, što se njega tiče, do kraja ugovora može igrati golf u Madridu. Nakon jedne utakmice velške reprezentacije fotografirao se sa zastavom na kojoj je pisalo "Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom", a kad su navijači to vidjeli, izvrijeđali su ga.

Bale je preselio prvo na klupu, onda i na tribinu, da bi ga Real na početku sezone posudio Tottenhamu u nadi da će ga Englezi otkupiti i tako osloboditi Real njegova golema ugovora.

"Gareth je uvijek na terenu davao sve za Real i bio je strašno koristan tom klubu. Nikad nije rekao nijednu krivu riječ, a zabio je i nekoliko povijesnih golova za taj klub. Navijače Reala treba biti sram. Prema njemu su se ponašali kao idioti, ali nadam se da će jednog dana shvatiti koliko je on bio važan za Real", rekao je Baleov menadžer Jonathan Barnett i dodao:

"Bale i dalje voli Real i volio bi se vratiti, ali mislim da ga Zidane ne voli. Zašto? To morate pitati njega", rekao je u intervjuu za Goal.

 

Pročitajte više