Balić i Lacković protiv Zagrebaša u Ledenoj dvorani

U ŽDRIJEBU drugog kola rukometne Lige prvaka (od 6. ožujka do 16. ožujka) naši predstavnici, rukometaši CO Zagreb nisu imali nimalo sreće. Drugoplasiranoj momčadi iz skupine, koja je u leđa gledala Ademar Leonu, inače protivniku iz lanjskog polufinala Kupa Kupova, ždrijeb u Beču namijenio je zvučna imena; Portland San Antonio, HSV Hamburg i Flensburg-Handewitt. U polufinale će se plasirati pobjednici skupina.

Prvi susret drugog kola Zagrebaši će odraditi na domaćem terenu protiv San Antonija, potom će putovati za Hamburg, a onda ponovo u Zagrebu dočekati Flensburg.

Na meniju će biti zanimljivih duela, obzirom da San Antonio predvodi najbolji rukometaš svijeta Ivano Balić, a uz podršku Damira Dominikovića i Valtera Matoševića, dok je u Flensburgu hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković.

Bad Blue Boysi se vratili u Ledenu

Konačno je dio navijačke skupine Bad Blue Boysa odlučio stopirati bojkot utakmica RK Zagreb. Šutnja BBB-a započela je otkako su čelnici Zagreba u klub doveli pojedine igrače srpske nacionalnosti, a bilo je krajnje vrijeme da navijači prestanu slijediti takve negativne trendove. 

U posljednoj, ujedno i odlučujućoj utakmici skupine Zagrebaše je u Ledenoj dvorani protiv švicarskog Kadetten Schaffhausena  bodrila skupina BBB-a, na čemu su im nakon susreta zahvalili članovi uprave RK CO Zagreb, na čelu s direktorom Bartolom Kalebom.

D.R.
Foto:

Pročitajte više