Balotelli opet napravio glupost i pomogao Napoliju do Lige prvaka

Foto: Screenshot

MARIO BALOTELLI označen je glavnim krivcem za podbačaj Nice u borbi za Ligu prvaka. Iznenađenje prošle sezone pojačalo se ovog ljeta još jednim proslavljenim igračem, Wesleyjem Sneijderom, ali to nije bilo dovoljno da preskoče Napoli.

Talijani su nakon pobjede u prvoj utakmici, slavili i u uzvratu u Francuskoj s 2:0, a domaćin se slomio na početku drugog poluvremena kada je Balotelli nakratko izašao iz igre i ostavio momčad s igračem manje na terenu.

Balotelli je morao napustiti teren zbog narukvice koju su mu suci htjeli prekriti, a upravo u tom trenutku njegovi su suigrači izgubili loptu, Napoli je krenuo u kontranapad i zabio prvi gol. Sve se to odvijalo dok je Balotelli uz aut liniju molio suce da ga puste natrag u igru.


No to nije jedini razlog zbog kojeg je uz zvižduke napustio igru. Talijanu su navijači zamjerili manjak žara i agresivnosti na terenu, a još je i ležerno odužio svoj izlazak iz igre u 77. minuti iako je njegova momčad još lovila samo jedan gol zaostatka.

Trener Nice Lucien Favre nakon utakmice je bio jasan: "Balotelli je igrao loše, trebao sam ga ranije zamijeniti. Nije bio dobar. Ne znam što se dogodilo kod prvog gola".

 

A nogometni fanovi na društvenim mrežama uživaju u njegovoj novoj nepodopštini.

 

Pročitajte više