liga prvaka

BARCELONA - INTER 2:1 Suarez s dva gola donio preokret i pobjedu Barci

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA je u utakmici drugog kola Lige prvaka u skupini F na Camp Nouu pobijedila Inter 2:1 . Gosti iz Milana su poveli već u 2. minuti golom Lautara Martineza. Barcelona je izjednačila prekrasnim volejem Luisa Suareza u 58. minuti, a isti je igrač donio Kataloncima pobjedu golom u 85. minuti.

Barcelona - Inter Rezultati uživo

Conte je u prvih 45 minuta taktički uništio Valverdea

Inter je u prvom poluvremenu bio puno bolja momčad. Barca osim jalovog posjeda nije imala ništa, dok su Talijani pokazali da imaju možda i najbolju kontru u Europi.

Martinez je bio stalna opasnost, Sensi je odigrao fantastičnu utakmicu, a Ter Stegen je spasio Barcelonu od još većeg minusa.

Valverde je u 45. minuti napravio ključan potez koji mu je donio pobjedu

Conte je u prvih 45 minuta očitao pravu nogometnu lekciju Ernestu Valverdeu, a onda je u nastavku počela jedna sasvim druga utakmica u kojoj je Barca dominirala. Ključan potez Valverde je napravio kad je izvadio očajnog Busquetsa i uveo Vidala.

S Čileancem je pojačao sredinu, a baš je Vidal asistirao Suarezu za izjednačujući gol. Vidal je ubacio na 16 metara, a Urugvajac je strašnim volejem rasparao mrežu Handanoviča.

Barca je nastavila stiskati, bila je bolja, a Inter se posve povukao i čekao je remi. Ipak, do njega nije došao jer Barca u napadu ima previše kvalitete. Šest minuta prije kraja Messi je napravio pola posla, probio je dva prva bloka obrane Intera, dodao je Suarezu, a ovaj je nakon fantastičnog primanja zabio za preokret i pobjedu Barcelone.

Inter je odigrao odličnu utakmicu, ali Barca je imala Messija i Suareza

Inter je odigrao odličnu utakmicu, hrabru, taktički skoro savršenu, ali izgubili su jer su Katalonci imali previše individualne klase u napadu. Protiv Messija i Suareza večeras nisu mogli.

Marcelo Brozović je odigrao korektnih 90 minuta za Inter, Ivan Rakitić je utakmicu odgledao s klupe za rezerve.

SASTAVI:

BARCELONA: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Semedo, Arthur, Busquets, De Jong, Messi, Suarez, Griezmann

Klupa Barcelone: Neto, Rakitić, Todibo, Dembele, Wague, Vidal, Carles Perez.

INTER: Handanović, Škriniar, De Vrij, Godin, Candreva, Sensi, Barella, Brozović, Asamoah, Lautaro Martinez, Alexis Sanchez

Klupa Intera: Padelli, Gagliardini, Vecino, Politano, Esposito, D'Ambrosio, Biraghi.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više