EL CLASICO

Barcelonin mladi branič nakon poraza novinarima rekao samo jednu rečenicu i otišao

Screenshot: Twitter

REAL MADRID slavio je s 3:1 na Camp Nouu u utakmici 7. kola španjolske La Lige protiv Barcelone. Pogotke za Real zabili su Federico Valverde, Sergio Ramos i Luka Modrić, a jedini strijelac Barcelone bio je Ansu Fati.

Prvi je pred novinare izašao igrač Barcelone Sergino Dest, mladi desni bek koji je ljetos stigao iz Ajaxa i kojem je ovo bio prvi El Clasico.

"Ovo mi je prvi El Clasico i drago mi je da sam igrao, žao mi je samo što smo izgubili", rekao je Dest i napustio prostor za davanje izjava. 

Golman Reala također je bio kratak

Od igrača Real Madrida prvi je izjavu za medije dao Thibaut Courtois, vratar Real Madrida koji je odradio vrlo dobar posao u dramatičnom derbiju. 

"Nije ovo bio lagan tjedan za nas. Pobjeda koju smo poklonili Šahtaru pomogla nam je da danas pobijedimo. Grb koji nosimo na dresu zaslužuje da se u svakoj utakmici maksimalno borimo za njega i da budemo hrabri kao danas", rekao je Courtois.

Ramos oduševljen suđenjem

Igrači Barcelone se još čekaju s prvim reakcijama pa je pred mikrofon službenog prijenosa La Lige izašao Sergio Ramosa, strijelac jednog od pogodaka Reala. 

"Kad je situacija najteža, mi moramo biti najujedinjeniji. Nismo došli gledati kako se igra nogomet nego pobijediti. Kako smo trčali, kako smo zajedno patili na terenu, to je ono što uvijek moramo raditi", rekao je Ramos pa dodao:

"Lenglet me uhvatio kad sam htio skočiti. Osuđivati suca zato što je donio tako očito odluku ne bi bilo pošteno. Nekad su suci u pravu, a nekad nisu. Ova odluka je ispravna."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više