Barić: Dat ćemo dva pogotka u Ljubljani

MI NE možemo i u Ljubljani igrati tako slabo, a Slovenci tako dobro, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić na konferenciji za novinare u Brežicama, gdje se najbolji hrvatski nogometaši pripremaju za uzvratni dvoboj sa Slovenijom u Ljubljani u srijedu.

S prve utakmice u Zagrebu, a posebno prvog poluvremena, dosta smo naučili, te sam uvjeren da će u Ljubljani sve izgledati puno bolje za Hrvatsku, kazao je Barić, dodavši kako je prvi dvoboj bio jedan od najslabijih ove generacije reprezentativaca.

Barićev optimizam temelji se i na povratku Roberta Kovača i Josipa Šimunića u obranu, dok će suspendiranog Ivicu Olića zamijeniti Tomislav Šokota, koji će se našoj selekciji na pripremama priključiti danas.

Nakon utakmice u Zagrebu smo imali sastanak glede novonastale situacije, koje su moji igrači itekako svjesni, kazao je Barić, dodavši kako je ozračje u reprezentaciji mirnije nego što itko misli. Utakmicu sam odgledao još triput, primijetio sam brojne pogreške na sredini terena u prvom dijelu i već sada ću kazati da ćemo u Ljubljani igrati tako da postignemo dva pogotka, završio je Barić, koji se nije izjasnio o mogućim izmjenama sastava iz prve utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija iz Brežica seli u Ljubljanu u utorak, a na stadionu za Bežigradom trenirat će isti dan u 17 sati.

Pročitajte više